top of page

Art Intensives

Heb je het gevoel dat je nooit echt tot de kern van de dingen geraakt?

Stoor je je misschien aan je eigen terugkerende patronen, en wou je dat het anders was?

Wil je de grenzen van je eigen geest leren kennen, en voorbijgaan aan het alledaagse?

 

Wil je in contact komen met de kunstenaar binnen in jou?

Dan is een ‘Art intensive’ misschien iets voor jou.

 

Tijdens een sessie van 1,5 uur maak je samen met Simone een duizelingwekkende reis in vorm, kleur, idee en uitvoering.

Uitgangspunt is je eigen idee. Maar hoe geef je het vorm? En hoe zorg je dat je je gevoel in de materie kan uiten, zonder dat je ego in de weg zit?

Dat je niet langer meer een gevangene bent van de materie, maar dat je hart en ziel zich rechtstreeks kunnen uiten?

Tijdens deze intensive kom je in contact met de kracht van je eigen gevoel.

 

We werken met de materie die het beste past bij jouw idee, of het nu textiel is, klei, papier, of doek en verf.

Deze workshop is voor mensen die een stap willen maken naar zichzelf toe. Het is een intensieve, hoopgevende en  inspirerende reis, waar je anders uitkomt.

 

Kosten: €45,- per sessie

Anna Hu, aankomend artiest
Na een lange periode van ziek zijn kriebelde het bij Anna aan alle kanten. Ze zocht een manier om haar creativiteit, die ze jarenlang niet kon uitleven door haar tekort aan energie, op een goede manier te kanaliseren. Grappig genoeg woonde ze tegenover Tante Gerritje! Op een dag kwam Anna bij ons binnen en vertelde ze over haar droom, om zelfstandig kunstenaar te worden. In een sessie werd duidelijk waar haar richting gezocht mocht worden. Daarna hielp Simone haar op weg met het materiaal en de vormentaal van haar keuze. Anna wilde een tijger maken die haar kracht en verlangen om beter te worden symboliseerde. In enkele sessies leerde Anna het materiaal kennen en daarna ging ze zelfstandig aan de slag! Met een vastberadenheid en een focus waar Tante zelf kippenvel van kreeg, creerde Anna in een half jaar tijd haar tijger. En dat bleef niet onopgemerkt; Een fonds in Zaandam nomineerde haar voor een schitterende expositie op een prachtige locatie in een voormalig pakhuis aan de Zaan! 
Binnenkort gaan Anna en de tijger dus op stap. Tante is natuurlijk heel trots dat zij aan de wieg heeft gestaan van deze beginnend kunstenaar. Zo zie je dus waar een bezoekje aan Tante Gerritje toe kan leiden!
bottom of page